Χριστούγεννα για όλους 2013

Η Δημοτική Κοινότητα  Φλώρινας για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει την κοινωνική δράση: «Χριστούγεννα για όλους:  Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» με στόχο τη στήριξη και αλληλεγγύη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να ευαισθητοποιηθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση, που θα διαρκέσει από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

Για την επιτυχία της προσπάθειας απευθυνόμαστε σε εθελοντές, φορείς, πολιτιστικούς - αθλητικούς - συνδικαλιστικούς συλλόγους, εμπόρους, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες, πολυκαταστήματα -  super market.
Επίσης, από  τα Μ.Μ.Ε της περιοχής (τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ηλεκτρονικούς  ιστότοπους) ζητούμε να γνωστοποιήσουν και προωθήσουν την πρωτοβουλία  μας. Η συγκέντρωση, διαχείριση και  διανομή των προσφερόμενων υλικών και τροφίμων θα γίνει στο τέλος της δράσης από τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής από 11-20 Νοεμβρίου 2013 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο http://florinacommunity.blogspot.gr/, ή στο τηλ. 6974816616