Επιστολή από τις 30.01.2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης Σας εύχεται ολόψυχα: ‘’Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2016 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!’’

Ο Σύλλογος μας, με την είσοδο στη νέα χρονιά, συνεχίζει την προσπάθειά του, στοχοθετώντας πάντοτε στην μεταξύ των μελών του Σωματείου καλλιέργεια και ανάπτυξη φιλικών, πνευματικών, κοινωνικών και εκπολιτιστικών σχέσεων, καθώς και στην ανάπτυξη των πνευματικών και ηθικών δυνάμεων των μελών του.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει προγραμματίσει τις επόμενες εκδηλώσεις του, τις οποίες  και θέλουμε να σας επικοινωνήσουμε.  Έτσι λοιπόν,  τη Δευτέρα  15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ. (απογευματινή), στην Αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων (Βενιζέλου 30, 4ος όροφος),  θα λάβει χώρα η παρουσίαση λευκώματος  (σε παρουσίαση – προβολή και όχι σε έντυπη έκδοση) με την ιστορία του Συλλόγου μας, το οποίο επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και θα μας το παρουσιάσει η κα Σίσυ Κεφαλοπούλου - Αποστολίδου. Με το πέρας της προβολής θα προσφερθεί από το Σύλλογό μας ΔΩΡΕΑΝ καφές, κέικ, πίτες και βουτήματα.
Επίσης, 2), Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 21.00 μ.μ. θα λάβει χώρα ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας, στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τιμή πρόσκλησης 10 Ευρώ  (πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό και μουσικό πρόγραμμα).
Δηλώσεις συμμετοχής έως 02.03.2016 στην κα Γεωργία Λιαντζάκη (τηλ: 6972636528, 2310 458121), κ. Νικόλαο Βασιλειάδη (τηλ: 6936850112) και κ. Βάσω Τόλη (τηλ: 6978777418). Λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τέλος, η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας θα λάβουν χώρα στις 27 Μαρτίου 2016, ώρα 11.00 π.μ., και, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων (Βενιζέλου 30, 4ος όροφος).

Ο Πρόεδρος           Η Γεν. Γραμματέας

Νικ.Βασιλειάδης           Γεωργία Λιαντζάκη